Közelgő városi rendezvények

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi.
 

Színházunk hatalmas lelkesedéssel vág bele a 2022/23-as évadba, mely magába foglalja az új előadásokat, valamint új jegyek és bérletek bevezetését.
Mint, ahogy mindannyian tudjuk, talán az egyik legnehezebb évad vár a kultúrára, ezért folyamatosan szükségünk van az Önök, kedves színházkedvelő közönségünk támogatására, mely már egy jegy/bérlet...

Színháztermünk alkalmas színházi előadások, koncertek, bemutatós konferenciák lebonyolításához. A nézőtéren található székek rekonstrukciója megkezdődött, így már párnázottan várják a látogatókat. A hang- és fénytechnikai rendszer folyamatos újításon esik át, ezért az aktuális eszközökről bizalommal érdeklődjenek kollégáinknál.

KEDVES NÉZŐINK!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A 2022. ÁPRILIS 23-RA MEGHIRDETETT, KÁLMÁN IMRE: A BAJADÉR CÍMŰ KONCERT-OPERETT ELŐADÁS ELMARAD SZEREPLŐ HIÁNYZÁS MIATT!SZÍNHÁZUNK AZ ELŐADÁST 2022. MÁJUS 15-ÉN, 15:00 ÓRAKOR PÓTOLJA.