Hétfő - Szerda - Péntek     10.00-18.00

BEMUTATKOZIK A NEFELEJCS BÁBSZÍNHÁZ

2020.04.01

Családi, vándor bábszínház vagyunk. 2000 decemberében tartottuk első nyilvános előadásainkat, s azóta járjuk az országot, hogy vidám, zenés mesékkel szórakoztassunk kicsiket és nagyokat. Kezdetben tettük ezt marionett, ma pedig már asztali bábokkal.

Fontosnak tartjuk, hogy az öröm mellett, ha észrevétlenül is, de igazi erkölcsi értékeket szippantsanak magukba a gyerekek.

Közkedvelt előadásaink közé tartoznak a Marék Veronika meséi alapján készült Kippkopp, illetve Boribon sorozat. Ezek közül nemrég a Kippkopp a hóban-t láthatták a nézők a Fedák Sári Színházban. V. Szutyejev meséi is kedvenceink közé tartoznak, s örülünk, hogy a mai gyerekek is szeretik a Miau, Okoska botocska, illetve az Alma előadásaink szereplőit.

Mindegyik előadásunkban fontos szerepet játszik a zene, így a Móra Ferenc "Sündisznócska lovagol" történetét feldolgozóban is, melyet most, ebben a koronavírusos időszakban felvettünk, s feltöltöttük az internetre, kicsit könnyítve a gyerekeknek a bezártságon. Tervezzük még több más előadásunk feltöltését is.

Bízunk benne, hogy mihamarabb Kippkopp további történeteit, Boribont, és többi mesénket is elvihetjük a soroksári gyerekeknek, a Fedák Sári Színházba.