Hétfő - Szerda - Péntek     10.00-18.00

Elindul a Fedák Sári Színház KARÁCSONYI AJÁNDÉKVÁSÁRA!

2022.11.11

Színházunk a tavalyi évben nagy sikerrel Karácsonyi Bejgli vásárt tartott, melynek keretében nagyon sokan támogattátok intézményünk működését, amit nagyon köszönünk!

Idén nem süteménnyel, hanem ajándéktárgy vásárral kedveskedünk Nektek, melyek megvásárlásával nem csak támogatni tudod színházunk működését ebben a nehéz időszakban, hanem ajándékként is szép emlékké varázsolja az ünnepet.

Az alábbi Fedák Színházas ajándéktárgyak kaphatóak a recepción, illetve webáruházban:

!FONTOS!
Rendelés lead
ási határideje: 2022. DECEMBER 12.
Rendelés átvételi időszak: 2022. DECEMBER 5-21. (előzetes értesítést követően!)

"BOLDOG KARÁCSONYT!" BÉRLET - 2022/23

"BOLDOG KARÁCSONYT!" BÉRLET A bérlet tartalma: 3 szabadon választható előadás 1 koncert A bérlet ára: 8.000 Ft Felhasználható: 2022. december 1. - 2023. június 15. TÁJÉKOZTATÓ! Tisztelettel felhívjuk kedves bérlet tulajdonosunk figyelmét a következő feltételekre: A bérletszelvényt kizárólag 1 személy használhatja fel a bérleten feltüntetett időtartamon belül. A szelvény értéke készpénzre nem váltható, valamint további kedvezményekkel nem vonható össze. A színház befogadott vendégjátékaira a bérlet nem érvényes! A bérlet premier előadásokra nem érvényes! A felhasználási idő lejárta után a bérletszelvényt nem áll módunkban visszaváltani, becserélni! AZ ELŐADÁSOKAT AZ AKTUÁLIS MŰSORKIÍRÁS UTÁN VÁLASZTHATJA KI! KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

8 000 Ft

"BOLDOG ÚJÉVET!" BÉRLET - 2022/23

"BOLDOG ÚJÉVET!" BÉRLET A bérlet tartalma: 4 szabadon választható előadás 1 koncert A bérlet ára: 10.500 Ft Felhasználható: 2022. december 1. - 2023. június 15. TÁJÉKOZTATÓ! Tisztelettel felhívjuk kedves bérlet tulajdonosunk figyelmét a következő feltételekre: A bérletszelvényt kizárólag 1 személy használhatja fel a bérleten feltüntetett időtartamon belül. A szelvény értéke készpénzre nem váltható, valamint további kedvezményekkel nem vonható össze. A színház befogadott vendégjátékaira a bérlet nem érvényes! A bérlet premier előadásokra nem érvényes! A felhasználási idő lejárta után a bérletszelvényt nem áll módunkban visszaváltani, becserélni! AZ ELŐADÁSOKAT AZ AKTUÁLIS MŰSORKIÍRÁS UTÁN VÁLASZTHATJA KI! KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

10 500 Ft

KARÁCSONYI BÖGRE - Fedák Színház

KARÁCSONYI AJÁNDÉKVÁSÁR Termék neve: FEDÁK KARÁCSONYI BÖGRE Várható elérés: 2022. DECEMBER 5. Cikkszám: fedak-bogre-karacsony Anyaga: kerámia Mérete: 3 dl Színházunk a tavalyi évben nagy sikerrel Karácsonyi Bejgli vásárt tartott, melynek keretében nagyon sokan támogattátok intézményünk működését, amit nagyon köszönünk! Idén nem süteménnyel, hanem ajándéktárgy vásárral kedveskedünk Nektek, melyek megvásárlásával nem csak támogatni tudod színházunk működését ebben a nehéz időszakban, hanem ajándékként is szép emlékké varázsolja az ünnepet.

3 000 Ft

LOGÓS KULCSTARTÓ - Fedák Színház

KARÁCSONYI AJÁNDÉKVÁSÁR Termék neve: FEDÁK LOGÓS KULCSTARTÓ Várható elérés: 2022. DECEMBER 5. Cikkszám: fedak-kulcstarto-logo Anyaga: műanyag, fém, lánc Hátlap: kemény műanyag Mérete: 35 mm Színházunk a tavalyi évben nagy sikerrel Karácsonyi Bejgli vásárt tartott, melynek keretében nagyon sokan támogattátok intézményünk működését, amit nagyon köszönünk! Idén nem süteménnyel, hanem ajándéktárgy vásárral kedveskedünk Nektek, melyek megvásárlásával nem csak támogatni tudod színházunk működését ebben a nehéz időszakban, hanem ajándékként is szép emlékké varázsolja az ünnepet.

1 200 Ft

LOGÓS HŰTŐMÁGNES - Fedák Színház

KARÁCSONYI AJÁNDÉKVÁSÁR Termék neve: FEDÁK LOGÓS HŰTŐMÁGNES Várható elérés: 2022. DECEMBER 5. Cikkszám: fedak-hutomagnes-logo Anyaga: fém, papír, műanyag fólia Hátlap: mágnes Mérete: 44 mm Színházunk a tavalyi évben nagy sikerrel Karácsonyi Bejgli vásárt tartott, melynek keretében nagyon sokan támogattátok intézményünk működését, amit nagyon köszönünk! Idén nem süteménnyel, hanem ajándéktárgy vásárral kedveskedünk Nektek, melyek megvásárlásával nem csak támogatni tudod színházunk működését ebben a nehéz időszakban, hanem ajándékként is szép emlékké varázsolja az ünnepet.

900 Ft

LOGÓS KITŰZŐ - Fedák Színház

KARÁCSONYI AJÁNDÉKVÁSÁR Termék neve: FEDÁK LOGÓS KITŰZŐ Várható elérés: 2022. DECEMBER 5. Cikkszám: fedak-kituzo-logo Anyaga: fém Hátlap: tűs Mérete: 44 mm Színházunk a tavalyi évben nagy sikerrel Karácsonyi Bejgli vásárt tartott, melynek keretében nagyon sokan támogattátok intézményünk működését, amit nagyon köszönünk! Idén nem süteménnyel, hanem ajándéktárgy vásárral kedveskedünk Nektek, melyek megvásárlásával nem csak támogatni tudod színházunk működését ebben a nehéz időszakban, hanem ajándékként is szép emlékké varázsolja az ünnepet.

800 Ft