Hétfő - Szerda - Péntek     10.00-18.00

TÁMOGASD TE IS A KULTÚRÁT... SEGÍTSD ADOMÁNYODDAL A SZÍNHÁZ MŰKÖDÉSÉT

2021.12.22

Kedves Színházkedvelőnk!

A koronavírus miatt nemcsak a vendéglátóhelyek, a hotelek és a turizmusban tevékenykedő vállalkozások kerültek bizonytalan helyzetbe, hanem a szórakoztatóipar, a kultúra is. A moziktól kezdve a cirkuszokon át a színházakig minden helynek, ahol az emberek személyesen érintkezhetnek egymással, kizárólag csak bizonyos szigorítások betartásával működhetnek: ez iszonyatos teherként nehezedik a társulatokra. Új utakat kellett keresniük, hogy a pandémia idején is többé-kevésbé fedezni tudják a költségeiket, és ne engedjék el a nézők kezét.


Az idei év kihívásai nagyon sok változást hoztak színházunk életében. 
A drasztikus nézőszám-csökkenés miatt, nagyobb szükségünk van Rátok mint eddig bármikor!

A kialakult járványhelyzet miatt megcsappant az a bevételi forrás, amivel művészeink megélhetőségét illetve a biztonságos, folyamatos működést biztosítani tudnánk.
Kérünk, hogy ha lehetőséged van, támogasd Színházunkat, hiszen célunk, hogy még sokáig kiszolgáljuk a kultúra iránti étvágyadat!

HA KULTÚRAPÁRTOLÓ VÁLLALATVEZETŐ VAGY ÉS SEGÍTENI TUDSZ, EZEN AZ EMAILCÍMEN TEHETED MEG:

info@fedakszinhaz.hu


Ha segíteni tudsz színházunknak, vásárolj jegyet előadásainkra, vagy/és kérjük támogass minket egy általad gondolt, jelképes belépődíjjal, melyet "adomány" néven utalj nevünkre az itt található banki adatokra.

SOROKSÁR KULTÚRÁJÁÉRT EGYESÜLET
11720018-22005285-00000000

Köszönjük a segítséget!