Dés - Geszti - Békés: A DZSUNGEL KÖNYVE - musical - JEGY ELŐVÁSÁRLÁS

Dés László - Geszti Péter - Békés Pál
A DZSUNGEL KÖNYVE
musical

A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.
Az itt felnevelkedő Maugli megvívja nagy küzdelmeit, de az emberi társadalom számító, sokszor aljas erőivel szemben csaknem alulmarad. Ám egy, csak a homo sapiensre jellemző erő mégis visszahívja az emberek közösségébe: a szerelem. A darab megrázó fináléjában egy új emberpár, korunk Ádámja és Évája áll szemben a megváltásra váró világgal. Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelő és sokszor ellenállhatatlan humorral teli. A dalok, a szövegek ironikus rétege fergeteges szövegpoénokkal, kiemelkedo zenei stílusparódiákkal valósul meg.
A dzsungel könyve azon ritka produkciók egyike, mely mindenekelőtt az ifjúságnak szól, ám életmodell-jellege minden korosztály számára alapvető felismeréseket, élményeket, katarzist nyújt.A Bohém Színjátszó és a Fedák Sári Színház koprodukciós előadása.

SZEREPOSZTÁS:

Maugli
BÉNYEI KRISTÓF

Balu
BARTOS DÁNIEL

Ká
H.VARGA TAMÁS

Sír Kán
KOVÁCS ÁLMOS

Bagira
GÉCZI ZSANETT

Túna
VIRÁG LILI

Akela
RÓZSA LILI

Kis Maugli
LENKEI CSANÁD

Rendező:
H. VARGA TAMÁS

Díszlettervező:
BARTHA KÁROLY ZSOLT

Műszaki vezető:
BALOGH BENEDEK
Hangmérnök:
VÉKONY ZSOLT
Fénytechnika:
BALOGH BENEDEK

2 700 Ft
Please select variants first