OPERETTVARÁZS - GÁLA - JEGY ELŐVÁSÁRLÁS

EUROPERETT PRODUKCIÓ:
OPERETTVARÁZS - GÁLA
koncert 2 részben

Gálaműsorunkban azon operettek zenéi csendülnek fel, amik talán közelebb állnak egy modernkori, nyugati hangulat dallamvilágához. A műsorban megismerkedhetünk az egyik legközkedveltebb magyar film betét-dalaival, ami nem más, mint egy valójában zenés vígjáték / kisoperett az 1 bolond 100-at csinál. Felcsendülnek Eisemann Mihály Fekete Péter című zenés darabjának, továbbá Zerkovitz Béla Csókos asszony című operettjének slágerei, valamint részleteket hallhatnak Fényes Szabolcs Maya című operettjéből, melyeket színházunk legkitűnőbb ének- és színművészei tolmácsolnak Önöknek.

Ki ne hallotta volna az Asszony, asszony, csókos asszony, az Éjjel az Omnibusz tetején, a Van a Bajza utca sarkán egy kis palota, valamint a Fekete Péter című slágereket...

Mi most ezeket hozzuk el Önnek egy kellemes estén...

Gálánk különlegessége a művek közötti, úgynevezett "interaktív-narráció", melynek segítségével megismerkedhetnek az teljes operett darab történetével, valamint szerzőjének életével.

A tánc szerelmeseit sem hagyjuk élmények nélkül, hiszen műsorunkban a zeneszámok kiegészítéseként, illetve szólisztikusan, önálló betétként is láthatnak táncprodukciókat, melyeket a színházunk legkiemelkedőbb tehetségű táncművészei adnak elő.


ÉNEKESEK:

ÚJHELYI ANDREA
SZÉLPÁL SZILVESZTER
SZŰCS LAURA
SÁRKÁNY KRISZTIÁN
ZSIGA LÁSZLÓ

Konferancié:
BEREZNAI ROLAND

Közreműködik:
FEDÁK SÁRI SZÍNHÁZ ZENEKARA és TÁNCKARA

Vezényel:
MASZLÓ ÁGOTA

Rendezőasszisztens: SÁRKÁNY ERIKA
Jelmeztervező: HALMI ILDIKÓ
Koreográfia: JAKAB ROLAND
Műszaki vezető: BALOGH BENEDEK

Online jegyár:

3 000 Ft
Please select variants first