ONLINE SZÍNHÁZ - AZ OPERETT HÁZHOZ MEGY...


KEDVES NÉZŐINK!

Bár színházunk a járványhelyzet miatt zárva tart, a vidám, pezsgő hangulatú operettzenét online előadás formájában becsempészheti otthonába!

Az Online Előadás jegyára: 1.790 Ft

A megtekintés menete:

1. Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást.
2. Töltse ki az adminisztrációs felületet.
3. Az e-mailben kapott válaszüzenetben megtekintheti az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámot.
4. Az utalásnál kérjük a megjegyzésben, vagy a közleményben feltüntetni adatait. /Név, Megrendelés száma/
5. Az átutalást követő következő munkanapon megkapja válaszüzenetünket, melyben az előadás linkje is megtalálható.
6. A linkre kattintva megtekintheti a kiválasztott előadást.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A LINKEK FELHASZNÁLÁSI IDEJE 48 ÓRA, UTÁNA A RENDSZER TÖRLI A MEGTEKINTÉS LEHETŐSÉGÉT!

ONLINE ELŐADÁS - Ábrahám Pál: BÁL A SAVOYBAN - jazzoperett

ONLINE SZÍNHÁZI ELŐADÁS: Ábrahám Pál - Grünwald Alfred - Fritz Löhner-Beda: BÁL A SAVOYBAN jazzoperett A könnyed szerelmi vígjáték, remek karakterekkel, frappáns jelenetekkel, látványos táncokkal... Az egy évig tartó nászútjáról nizzai otthonába érkezik az egymást rajongásig szerető álompár, Henry Faublais márki és gyönyörű hitvese Madeleine. Idilljüket megzavarja a férj viharos múltja és előző szerelmének levele: a márki ugyanis olyan váltót írt alá La Tangolita spanyol táncosnőnek, amely egy bármikor beváltható éjszakai együttlétről szól, és ezt a tartozást a temperamentumos művésznő a Savoy nagyszabású bálján óhajtja behajtani. A feleség gyanút fog: álarcban, könnyűvérű hölgynek öltözve követi férjét, ahol ő is kalandba keveredik egy ügyvédbojtárral. A soknejűségéről híres világfi, Musztafa Bey és Madeleine amerikai unokahúga, Daisy Parker - találkozása és egymásba habarodása tetőzi a kavarodást. Daisy apja tiltása ellenében, férfiként, mint José Pasodoble vált híressé, mint zeneszerző és jazzkarmester. Ő ugyancsak a Savoy bálján veti le inkognitóját. Férj, feleség, új élet, régi szerető, találka a fülledt szeparékban, a lefizetett főpincér és a vérpezsdítő dzsessz... Minden adott egy sikeres operett-bonyodalomhoz, mely természetesen vidám véget ér: mindenki megkapja párját. SZEREPOSZTÁS: Henry de Faublas, Márki SZÉLPÁL SZILVESZTER Madeleine de Faublas, a felesége BEDE BLANKA Mustafa Bey, a Török Követség Attaséja JENEI GÁBOR v.m. Daisy Parker, jazzkomponista SIMON BOGLÁRKA v.m. Tangolita, Spanyol táncosnő HARASZTI ELVIRA Célestin Fourmant SZABÓ ANTAL Pomerol, a Savoy főpincére ZSIGA LÁSZLÓ Archibald, komornyik JUHÁSZ LÁSZLÓ Monsieur Albert SZABÓ ANTAL Közreműködik: Fedák Sári Színház zenekara és tánckara Rendezte: SÁRKÁNY KRISZTIÁN Rendezőasszisztens: SÁRKÁNY ERIKA Jelmeztervező: HALMI ILDIKÓ Koreográfia: PATUZZI MÓNIKA Műszaki vezető: BALOGH BENEDEK Hang- és fénytechnika: RAJZ RÓBERT, BALOGH BENEDEK, VÉKONY ZSOLT Online jegyár:

1.790 Ft

ONLINE ELŐADÁS - Ábrahám Pál: VIKTÓRIA - operett

ONLINE SZÍNHÁZI ELŐADÁS: Ábrahám Pál - Földes Imre - Harmath Imre: VIKTÓRIA operett Ábrahám Pál talán legismertebb operettje egy első világháborús magyar honvéd kapitányról, a szárnysegédjéről, no meg a gyönyörű Viktóriáról és a szerelemről szól. Az első világháborút követően Oroszországban, Kínában és Magyarországon játszódó történetben két ember szerelmét követhetjük nyomon, akik a múló évek után sem vágynak másra, minthogy egymáséi lehessenek. A darab zenei világában keveredik a könnyű amerikai dzsessz, a magyar népzenével, megteremtve azt a sajátságos zenei világot, mely Ábrahám Pál operettjeire oly jellemző. Olyan slágerek csendülnek fel az előadásban, mint a 32-es baka vagyok én, a Pardon Madame, a Honvéd Banda szól a Stefánián, a Good Night, Ahol az ember fölmászik a fára, ott van Budapest, melyeket mind-mind régi ismerős dallamként élvezhetünk újra és újra. Az újító szellemű operett azért is izgalmas, mert a bonviván és a primadonna mellett két táncos komikus-szubrett páros is feltűnik a felvonások során, így három pár is küzd a boldog végkifejletért! Vágyakozás, sok nevetés és egy minden akadályt leküzdő szerelem - ez a Viktória. SZEREPOSZTÁS: Dorozsmai Viktória ÚJHELYI ANDREA Koltay István, huszárkapitány SÁRKÁNY KRISZTIÁN John Webster, nagykövet HORVÁTH LALA Jancsi, Koltay tiszti szolgája ÖLLER ROLAND Riquette, szobalány SZŰCS LAURA Lia San KISS RÉKA Dorozsmai Miklós gróf, Viktória bátyja BÉKEFI LÁSZLÓ Pörkölti Ödön, Dorozsma polgármestere BEREZNAI ROLAND Követségi titkárnő HALMI ILDIKÓ Kozák tiszt SZABÓ ANTAL Csin HABERLE VIKTÓRIA Közreműködik: Fedák Sári Színház Zenekara és Tánckara Vezényel: Szüts Apor Rendezte: Sárkány Krisztián Rendezőasszisztens: SÁRKÁNY ERIKA Jelmeztervező: HALMI ILDIKÓ Koreográfia: PATUZZI MÓNIKA Műszaki vezető: BALOGH BENEDEK Hang- és fénytechnika: RAJZ RÓBERT, BALOGH BENEDEK, VÉKONY ZSOLT Online jegyár:

1.790 Ft

ONLINE ELŐADÁS - EurOperett Gála - operettgála 2 felvonásban

ONLINE SZÍNHÁZI ELŐADÁS: EUROPERETT GÁLA operettgála 2 felvonásban Műsorunkban a legnépszerűbb bécsi és budapesti operettszerzők legismertebb műveinek melódiái csendülnek fel. Részleteket hallhatnak Kálmán Imre "A cirkuszhercegnő", "A Montmartre-i ibolya", Huszka Jenő: "Mária főhadnagy" című műveiből és egyéb népszerű táncos jeleneteket láthatnak a műsorban. FELLÉPŐ MŰVÉSZEK: ÚJHELYI ANDREA HARASZTI ELVIRA KISS RÉKA SÁRKÁNY KRISZTIÁN ÖLLER ROLAND BEREZNAI ROLAND ZSIGA LÁSZLÓ TARLÓS FERENC Közreműködik: Fedák Sári Színház zenekara és tánckara Konferancié: BEREZNAI ROLAND Vezényel: SZÜTS APOR Rendező: SÁRKÁNY KRISZTIÁN Rendezőasszisztens: SÁRKÁNY ERIKA Jelmeztervező: HALMI ILDIKÓ Koreográfia: PATUZZI MÓNIKA Műszaki vezető: BALOGH BENEDEK Hang- és fénytechnika: RAJZ RÓBERT, BALOGH BENEDEK, VÉKONY ZSOLT

1.790 Ft